αδυνάτισμα και σοκολάτα δίαιτα με απόλαυση

Αυτή είναι η καλύτερη είδηση για την ​​δίαιτα; Τρώτε άφθονα σοκολάτας μπορεί να σας ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ!

Ισπανοί ερευνητές ενισχύουν την άποψη ότι το αδυνάτισμα και η σοκολάτα μπορούν να συνυπάρχουν, τόσο στο αδυνάτισμα όσο και στους καρδιομεταβολικούς παράγοντες.

Η σοκολάτα φαίνεται να κάνει το μεταβολισμό να δουλεύει σκληρότερα, μειώνοντας το λίπος.
Επίσης, είχε μια θετική επίδραση στην κυκλοφορία, την αρτηριακή πίεση και την υγεία της καρδιάς.
Αυτή η είδηση φαίνεται σαν όνειρο για να είναι αληθινή.
Αντί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην συσσώρευση κιλών, τρώγοντας μεγάλες ποσότητες σοκολάτας έχεις έναν από τους καλύτερους τρόπους για να χάσεις βάρος, έδειξε η μελέτη.
Ισπανοί ερευνητές εξέτασαν τις δίαιτες και φυσικές δραστηριότητες των 1.500 εφήβων ηλικίας μεταξύ 12 και 17 σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που κατανάλωναν μεγάλες ποσοτήτες σοκολάτας είχαν, κατά μέσο όρο, πολύ χαμηλότερα επίπεδα λίπους στο σώμα τους.
Συγκεκριμένα , είχαν μείωση της περιφέρειας γύρω από την περιοχή του στομάχου – ανεξάρτητα από το αν είχαν έναν ενεργό τρόπο ζωής ή ήταν σε δίαιτα.

Η σοκολάτα βρέθηκε επίσης να έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία, την αρτηριακή πίεση και την υγεία της καρδιάς.
Η μελέτη, από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας, στηρίζει προηγούμενα ευρήματα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, που πρότεινε την τακτική, να τρώνε σοκολάτα έχουν λιγότερο σωματικό λίπος.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι, ενώ η σοκολάτα περιέχει περισσότερες θερμίδες από ό,τι πολλά άλλα τρόφιμα, φαίνεται να κάνει το μεταβολισμό να δουλεύει σκληρότερα, αντισταθμίζοντας την αύξηση του λίπους.

Υπάρχει επίσης το θέμα της άρνησης. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 86% των ανθρώπων που είναι σε δίαιτα και ασκούνται, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους τρόφιμο τους κάνει να χάσουν με μεγαλύτερη επιτυχία το βάρος τους.

Πηγή-link:
Is this the best diet news ever? Eating plenty of chocolate can keep you SLIM

By Anna Hodgekiss