κλασική δίαιτα στην καθαρότητα των τροφών

κλασική δίαιτα
Dr.Iakovos Theodosiou MD.DipU
RELATED MENU[weaver_extra_menu menu=’CLASSIC DIET’ style=’menu-vertical’]
RELATED KNOWLWDGE [weaver_extra_menu menu=’PAXISARKIA’ style=’menu-vertical’]
Η κλασική δίαιτα – Classic Diet by DIETA PLASMA, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων κλασικής δίαιτας και διατροφής, για το υπέρβαρο και την παχυσαρκία.

Η κλασική δίαιτα by DIETA PLASMA, με άξονα την φυσιολογική διατροφή του ανθρώπου, τα αγνά τρόφιμα και την απλότητα του μαγειρέματος είναι το ιδανικό Diet Plan για να χάσετε βάρος και να γεμίσετε υγεία και ευεξία χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Η κλασική δίαιτα by DIETA PLASMA, είναι βασισμένη στους κανόνες σωστής διατροφικής συμπεριφοράς και προσαρμοσμένα στον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης. Με καθημερινά τρόφιμα, που μπορεί εύκολα να βρεί κάποιος κατά την διάρκεια της ημέρας, λαμβάνοντας υπόψιν ταυτόχρονα όλους αυτούς τους παράγοντες που βοηθούν την υγεία, την ευεξία του ανθρώπου.

Υπάρχουν πέντε (5) Diet Plans (διαιτολογικά πλάνα), κλασική δίαιτα by DIETA PLASMA, που καλύπτουν σχεδόν τις περισσότερες λειτουργικές ανάγκες κοινωνικότητας και του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης.

NORMAL
CLASSIC_DIET_NΣτην κλασική δίαιτα – NORMAL τα δύο κυρίως γεύματα, είναι με κανονικό φαγητό. (κλασική Ελληνική κουζίνα)
Κατάλληλο για μη εργαζόμενους αλλά και για παραδοσιακό οικογενειακό πρόγραμμα (γονείς-παιδιά).
QUICK (γρήγορο μεσημεριανό)
CLASSIC_DIET_QΣτην κλασική δίαιτα – QUICK έχουμε ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα ενώ το κυρίως γεύμα είναι το βραδινό, με κανονικό φαγητό. (κλασική Ελληνική κουζίνα)
Κατάλληλο για εργαζόμενους
QUICK LARGE (γρήγορο μεσημεριανό)
CLASSIC_DIET_QLΣτην κλασική δίαιτα – QUICK LARGE έχουμε ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα ενώ το κυρίως γεύμα είναι το βραδινό, αλλά πλούσιο με κανονικό φαγητό. (κλασική Ελληνική κουζίνα)
Κατάλληλο για μη εργαζόμενους που δεν θα ήθελαν καμία στέρηση στο βραδινό.
Ιδανικό για άντρες και αθλητές.
NIGHT (γρήγορο βραδινό)
CLASSIC_DIET_NIGHTΣτην κλασική δίαιτα – NIGHT έχουμε ένα γρήγορο βραδινό γεύμα ενώ το κυρίως γεύμα είναι το μεσημεριανό, με κανονικό φαγητό. (κλασική Ελληνική κουζίνα)
Κατάλληλο για αυτούς που για οποιονδηποτε λόγο δεν θέλουν ένα βαρύ βραδινό.
Κατάλληλη και για εργαζόνενους με απογευματινή και βραδινή εργασία.
NIGHT LARGE (γρήγορο βραδινό)
CLASSIC_DIET_NLΣτην κλασική δίαιτα – NIGHT LARGE έχουμε ένα γρήγορο βραδινό γεύμα ενώ το κυρίως γεύμα είναι το μεσημεριανό αλλά πλούσιο με κανονικό φαγητό. (κλασική Ελληνική κουζίνα)
Κατάλληλο για αυτούς που για οποιονδηποτε λόγο δεν θέλουν ένα βαρύ βραδινό.
Κατάλληλη και για εργαζόνενους κυρίως άνδρες και αθλητές με απογευματινή και βραδινή εργασία ή που δεν θα ήθελαν καμία στέρηση στο μεσημεριανό.

Στην μορφή των μηνιαίων πρόγραμμάτων, είναι κυκλικά για να είναι δραστικά και επαναλαμβανόμενα όσο βρισκόμαστε στην ίδια κατηγορία ΒΜΙ ενώ η ιδιαιτερότητά τους αυτή διαμορφώνει διαφορετικό τρόπο δράσης της δίαιτας κάνοντας το αδυνάτισμα απολαυστικό και ρυθμίζοντας την ένταση του αδυνατίσματος όπως εμείς θέλουμε.

Τα μηνιαία προγράμματα βασίζονται στην παγκόσμια κλίμακα διαταραχών βάρους ΒΜΙ (Body Mass Index) και είναι διαφορετικά για κάθε κατηγορία ΒΜΙ.
Δραστικό για όλες τις κατηγορίες διαταραχών βάρους και λίπους, από την κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία.

κλασική δίαιτα