δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα εφαρμοζμένα προγράμματα δίατα σοκολάτας DIET PLASMA

δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα
Dr.Iakovos Theodosiou MD.DipU
RELATED MENU[weaver_extra_menu menu=’ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ’ style=’menu-vertical’]
RELATED KNOWLWDGE [weaver_extra_menu menu=’PAXISARKIA’ style=’menu-vertical’]
Η δίαιτα σοκολάτας by DIETA PLASMA έχει σαν βάση τα προγράμματα με προσωπική παρακολούθηση ενώ τμήμα από αυτά μας κάνουν τα μηνιαία προγράμματα ως diet pack για την εφαρμογή της δίαιτας χωρίς παρακολούθηση.

ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - STEP BY STEP
SUPERVISIONΗ εφαρμογή της δίαιτας γλινεται με προσωπική παρακολούθηση από τον
Dr. IAKOVOS THEODOSIOU MD. DipU
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - SELF DIET (MONTHLY DIET PACK)
NOT_SUPERVISIONYπάρχουν διαθέσημα και τα μηνιαία προγράμματα που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος χωρίς παρακολούθηση, απ’ όπου κι αν βρίσκεται με μόνο οδηγό την ζυγαριά του σπιτιού του.

Τα μηνιαία προγράμματα δίαιτα σοκολάτας by DIET PLASMA έχου φτιαχτεί βάση του παγκόσμιου δείκτη παχυσαρκίας BMI (Body Mass Index) και καλύπτουν ολόκληρη την γκάμα διαταραχών βάρους και λίπους. Από την κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία.
Είναι κυκλικά και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επαναλαμβάνονται μέχρι εξαντλήσεως της δραστικότητας τους για το ανάλογο BMI.

CHOCOLATE DIET by DIET PLASMA (MONTHLY PACK)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα προγράμματα δίαιτα σοκολάτας by DIET PLASMA (MONTHLY PACK) καλύπτουν ολόκληρη την γκάμα διαταραχών βάρους και λίπους.
BMI FIGURE CHOCOLATE DIET
Τα μηνιαία προγράμματα δίαιτα σοκολάτας by DIETA PLASMA (MONTHLY PACK), βασίζονται στην ΒΜΙ ταξινόμηση για την παχυσαρκία δηλαδή από την κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία.
Για κάθε κατηγορία ΒΜΙ υπάρχουν διαθέσιμα 2 μηνιαία προγράμματα
– SOFT (ΗΠΙΟ)
– HARD (ΕΝΤΟΝΟ)
με 4 διαφορετικά εβδομαδιαία προγράμματα το κάθε ένα.

ΚΥΚΛΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα μηνιαία προγράμματα δίαιτα σοκολάτας by DIETA PLASMA (MONTHLY PACK), έχουν κυκλικότητα, στοιχείο που κάνει την δράση τους να είναι αποτελεσματική, εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες κάθε επιπέδου δίαιτας, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στον οργανισμό να ανακτά την δυναμή του για συνεχή απώλεια βάρους και λίπους.
Κάθε εβδομάδα, στη η δίαιτα σοκολάτας, αλλάζει ο σχεδιασμός της διατροφής όπως επίσης και η μεταβολική δραστηριότητα της δίαιτας. Έτσι ένα πρόγραμμα μπορεί και επαναλαμβάνεται περισσότερες φορές μέχρι την εξάντλιση της δυναμικής του.
CYCLE MODEL DIET CHOCOLATE
Τα προγράμματα, δίαιτα σοκολάτας, μπορούν να επαναλαμβάνονται αλλά και να συνδιάζονται αποτελεσματικά μεταβάλοντας τον τρόπο δράσης στο αδυνάτισμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η πορεία ενός αδυνατίσματος πολλές φορές χρειάζεται ή διαρκεί περισσότερους από ένα μήνα. Ο σχεδιασμός της πορείας του αδυνατίσματος είναι σημαντρικός και βασικό κριτήριο είναι η σωματική και η ψυχική διάθεση αυτού που εφαμόζει την δίαιτα.
Ανάλογα με το ποιό πρόγραμμα, η δίαιτα σοκολάτας, θα επιλέξουμε και τι συνδιαμό μεταξύ των προγραμμάτων θα κάνουμε, αλλάζει ο συνολικός τρόπος δράσης στο αδυνάτισμα.
Ο τρόπος δράσης κατά την διάρκεια του αδυνατίσματος μπορεί να αλλάξει όποτε θέλουμε.

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Dieta Plasma Chocolate Diet Action normal
Ξεκινάμε την δίαιτα, με πρώτο μήνα το πρόγραμμα SOFT και ακολουθεί ο επόμενος μήνας με το πρόγραμμα HARD στο ΒΜΙ που ανοίκουμε.
ΕΝΤΟΝΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Dieta Plasma Chocolate Diet Action hard
Ξεκινάμε την δίαιτα, με πρώτο μήνα το πρόγραμμα HARD και ακολουθεί ο επόμενος μήνας με το πρόγραμμα HARD στο ΒΜΙ που ανοίκουμε.
ΧΑΛΑΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Dieta Plasma Chocolate Diet Action Soft
Ξεκινάμε την δίαιτα, με πρώτο μήνα το πρόγραμμα SOFT και ακολουθεί ο επόμενος μήνας με το πρόγραμμα SOFT στο ΒΜΙ που ανοίκουμε.

δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα

δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα. δίαιτα σοκολάτας & προγράμματα.