Αρχική κετογονική δίαιτα | Dr. Ιάκωβος Θεοδοσίου MD.DipU <span class="entry-title-primary">δίαιτα με σωληνάκι | Dr. Ιάκωβος Θεοδοσίου MD.DipU</span> <span class="entry-subtitle">TUBE DIET κετογονική δίαιτα με σωληνάκι</span>

δίαιτα με σωληνάκι | Dr. Ιάκωβος Θεοδοσίου MD.DipU TUBE DIET κετογονική δίαιτα με σωληνάκι

δίαιτα με σωληνάκι
Dr.Iakovos Theodosiou MD.DipU
RELATED MENU[weaver_extra_menu menu=’KETOGENIC DIET’ style=’menu-vertical’]
RELATED KNOWLWDGE
[weaver_extra_menu menu=’KNOWLEDGE KETOGENIC DIET’ style=’menu-vertical’]
TUBE DIET ή κετογονική δίαιτα με σωληνάκι ή NEC είναι ίσως η ταχύτερη δίαιτα παγκοσμίως, με μοναδικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε ανθρώπους με δύσκολο μεταβολισμό και ιδιαίτερα για ανθρώπους με μεγάλη αντίσταση στην ινσουλίνη.
Ο λόγος είναι ότι η χορήγηση τροφής γίνεται με συνεχή ρυθμό και έτσι είναι σαν να γίνεται «reset» στο ορμονικό ρολόι που ελέγχει στον ρυθμό και την ένταση, έκρισης της ινσουλίνης.

Τα αποτελέσματα της TUBE DIET ή κετογονική δίαιτα με σωληνάκι, είναι μοναδικά παγκοσμίως με μείωση 7-10% του βάρους μας σε 10 ημέρες χωρίς άθληση.

Στην κετογονική δίαιτα με σωληνάκι,ένας μικροσκοπικός σωληνίσκος (feeding tube), μπαίνει χωρίς αναισθησία σε ελάχιστο χρόνο από την μύτη και καταλήγει στο στομάχι.
Ο ενδιαφερόμενος διατρέφεται με ένα ειδικό πρωτεινικό διάλυμα (ειδικό για κάθε ασθενή) για 10 ημέρες που χορηγήτε από τον σωληνίσκο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δημιουργείτε μια μεταβολική κατάσταση λεγόμενη διατροφική κέτωση που προκαλεί ακραία διακοπή της πείνας και κορεσμό.
Στην κετογονική δίαιτα με σωληνάκι, η κατάσταση ΚΕΤΩΣΗΣ που δημιουργείτε, αποδεικνύει, ότι η δίαιτα δουλεύει αμιγώς στο λίπος και το πρωτεϊνικό (δεν κάνουν όλες οι πρωτεΐνες) διάλυμα, χρησιμοποιείτε για την προστασία της μυϊκής μάζας.

Η tube diet είναι ίσως η μόνη δίαιτα που καταργεί την πιθανή βλάβη στο ρυθμό της έκκρισης ινσουλίνης μέσω συνδυασμό δύο παραγόντων: το χαμηλό επίπεδο πρόσληψης ζάχαρης και τον αποκλεισμός της εγκεφαλικής φάσης σίτισης που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μειώνοντας την έκκριση αμυλάσης της σιέλου ενός ενζύμου που ενισχύσει την έκκριση ινσουλίνης στο πάγκρεας.

Στην κετογονική δίαιτα με σωληνάκι, η χορήγηση του διαλύματος πρωτεΐνης είναι εξατομικευμένη για κάθε ασθενή, και πρέπει να είναι αργή και συνεχής ενώ η λιπόλυση ελέγχεται κάθε ημέρα. Η χορήγηση του διαλύματος ελέγχεται με μια μικρή ηλεκτρονική αντλία, που ωθεί τις πρωτεΐνες που περιέχονται σε ειδικό σάκο, μέσω του σωλήνα σίτισης, στο στομάχι μας.
Με τον τρόπο αυτό ο ασθενής σιτίζεται, διατηρεί την ενέργειά του, δεν αισθάνεται πείνα και χάνει λίπος ενώ διατηρεί το μυϊκό του σύστημα.
Η αντλία είναι μεταφερόμενη και μαζί με τον σάκο του διαλύματος μπορούν εύκολα να κρύβονται και να μεταφέρονται σε μια τσάντα ή ένα σακίδιο.
Ο σωλήνας είναι διαφανής και διακριτικές, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής κάνει μια φυσιολογική ζωή.

κετογονική δίαιτα με σωληνάκι
Η κετογονική δίαιτα με σωληνάκι ή tube diet, είναι δραστική σε όλες τις κατηγορίες διαταραχής βάρους και λίπους, όπως την κυτταρίτιδα, το υπέρβαρο, την παχυσαρκία έως την νοσογόνο παχυσαρκία.

Το κλασικό πρόγραμμα, κετογονική δίαιτα με σωληνάκι ή tube diet, είναι δέκα ημερών αλλά η διάρκεια αυτή εξατομικεύεται και ποικίλει και μπορεί να είναι από 3-10 ημέρες, ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Η θεραπείας απολίπωσης TUBE DIET μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές επιθυμούμε αλλά πρέπει να μεσολαβούν μεσοδιαστήματα απλής συντήρησης ή δίαιτας και αυτό κρίνεται από τον ιατρό.

Η κετογονική δίαιτα με σωληνάκι διεγείρει το μεταβολισμό αναγκάζοντας τον οργανισμό αποκλειστικά στην καύση λίπους. H κετογονική δίαιτα με σωληνάκι δεν είναι απλά δίαιτα αλλά θεραπεία απολίπωσης του οργανισμού.

Η κετογονική δίαιτα με σωληνάκι, είναι ίσως η καταλληλότερη δίαιτα για άτομα με προβλήματα μεταβολισμού ή φυσιολογικές καταστάσεις που μειώνεται ο μεταβολισμός όπως η εμμηνόπαυση αλλά και για ανθρώπους με μειωμένη μυική μάζα (συνήθως οι γυναίκες).

δίαιτα με σωληνάκι

δίαιτα με σωληνάκι. δίαιτα με σωληνάκι.