Αρχική κετογονική δίαιτα | Dr. Ιάκωβος Θεοδοσίου MD.DipU <span class="entry-title-primary">πόσιμη κετογονική δίαιτα ρυθμού</span> <span class="entry-subtitle">μειώνοντας την αντίσταση στην ινσουλίνη</span>

πόσιμη κετογονική δίαιτα ρυθμού μειώνοντας την αντίσταση στην ινσουλίνη

πόσιμη κετογονική δίαιτα ρυθμού
Dr.Iakovos Theodosiou MD.DipU
RELATED MENU[weaver_extra_menu menu=’KETOGENIC DIET’ style=’menu-vertical’]
RELATED KNOWLWDGE
[weaver_extra_menu menu=’KNOWLEDGE KETOGENIC DIET’ style=’menu-vertical’]
Η KROP ή Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού είναι μια μοναδική κετογονική δίαιτα με πολλές ευεργετικές δράσεις για την υγεία μας.

 • KETOGENIC (ΚΕΤΟΓΟΝΙΚΗ)
  γιατί αυξάνει τις κετόνες στο αίμα, άρα κάνει μια πραγματική λιπόλυση.
 • RYTHME (ΡΥΘΜΟΥ)
  γιατί ο ρυθμός λήψης του πρωτεινικού διαλύματος μεταβάλλεται έτσι ώστε να ρυθμίσουμε και να εκπαιδεύσουμε την έκκριση της ινσουλίνης -hormonal clocking με αποτέλεσμα την μείωση της αντίστασης της ινσουλίνης.
 • ORAL (ΠΟΣΙΜΗ)
  γιατί είναι πόσιμη και δεν χορηγείται με σωληνάκι.
 • PROTEIN (ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ)
  γιατί το διαλύμα είναι πρωτεϊνικό (όχι υπερπρωτεϊνικό).

Ένα από τα όπλα της KROP – Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού, είναι η ρύθμιση του ρολογιού της ινσουλίνης, βοηθώντας την παθολογική κατάσταση που ονομάζεται αντίσταση στην ινσουλίνη.

Ο ενδιαφερόμενος σιτίζεται για μικρό διάστημα από 3 – 10 ημέρες με ειδικό διάλυμα πρωτείνης (φτιαγμένο ειδικά για κάθε οργανισμό), ενώ το εικοσιτετράωρο μπορεί να είναι αμιγώς πόσιμο (liquid diet) ή να περιέχει και κάποιο γεύμα (intermittent liquid diet) .

Η ποιό σημαντική δράση της KROP – Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού, είναι η μείωση της αντίστασης της ινσουλίνης.
Τα οφέλη της KROP – Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού, δεν είναι μόνο αισθητικής φύσεως αλλά και υγείας, όπως, η μείωση της χοληστερίνης, ή μείωση τριγλυκεριδίων, η μείωση της αντίστασης της ινσουλίνης, η απολίπωση των οργάνων του οργανισμού (πχ. λίπος στο συκώτι ή αλλιώς λιπώδες ήπαρ) κα.

Στην KROP – Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού, δημιουργείται ανορεξία και δεν υπάχει καθόλου το αίσθημα της πείνας. Όσον αφορά το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα τα αποτελέσματα είναι ταχύτατα και εμφανή από τις πρώτες ημέρες.

Τα προγράμματα KROP ή Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα είναι 3 ή 5 ή 7 ή 10 ημερών.
H μείωση του βάρους είναι στο 5-7% σε 5-10 ημέρες
Πριν από κάθε πρόγραμμα KROP – Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού, προηγείται μια προετοιμασία 3 ημερών και μετά από κάθε πρόγραμμα ακολουθεί η αποθεραπεία για την εισαγωγή στον υδατάνθρακα 7 ημερών.

Η KROP – Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα Ρυθμού, διεγείρει το μεταβολισμό αναγκάζοντας τον οργανισμό αποκλειστικά στην καύση λίπους.
Είναι ίσως η καταλληλότερη δίαιτα για άτομα με προβλήματα μεταβολισμού ιδιαίτερα με αντίσταση στην ινσουλίνη.

πόσιμη κετογονική δίαιτα ρυθμού